Veckans skiss - vecka 14

Det är dags för en ny skiss eftersom det är tisdag och vi fortsätter presentationen av våra nya DT-medlemmar. Denna vecka har vi scrappat efter Susannes ansökningsskiss.Namn/nick: Susanne H

Hemsida/blogg: http://snuffehar.blogspot.com/

Korta fakta om dig:
Jag är en tjej på snart 34 år, ursprungligen från Trelleborg men kärleken förde mig till annan ort... Very Happy Numera bor jag med min man och våra två döttrar (2 och 5år gamla) i ett litet samhälle i nordvästra Skåne.

Vad/vem inspirerar dig? Det är mycket som inspirerar mig! Såklart finns det massor på nätet och jag har många favoriter i min bloggrunda. Annars kan ett fint papper inspirera, ett foto, en läcker reklambild och mycket annat.

Hur länge har du scrappat? Snart 2år. De senaste månaderna har jag förutom att ha fått äran att vara en del av teamet på Veckans skiss också blivit utvald till DT för två olika butiker. Detta gör mig oerhört stolt och glad! Att få vara en del av gänget hos Veckans skiss är fantastiskt kul och jag ser verkligen fram emot att scrappa alla roliga skisser som ligger inplanerade!

Nämn en scrappryl du inte kan leva utan? Mönstrat papper!!! Jag är oerhört svag för papper och köper på mig alldeles för mycket egentligen. Men jag vill ju bara ha allt... Wink

När scrappar du som allra bäst? När resten av familjen sover och det är lugnt i huset kan jag sitta uppe hur länge som helst. Älskar också att vara på scrapträffar. Det är så kul att sitta tillsammans med vänner och likasinnade och skapa.

Hur gör du för att komma ur en scrapblock? Har jag inte lust att scrappa så får det helt enkelt vila ett tag. Lusten kommer alltid tillbaka. Jag surfar runt på min bloggrunda så gott som dagligen och insuper inspiration.

Susannes finfina skiss:


Och så här har Susanne tolkat sin skiss:


Resten av teamet rockade loss och alla har tolkat skissen:

Linda/Gulligullan:


Kate/K8an:


Cilla:


Anna/Annyt:


Camilla E:


Karin:


Jennie/Simmat:


Sophia/Fialia:


Vi hoppas så klart att du också vill tolka Susannes fina skiss, maila i så fall in din tolkning senast nästa måndag så kanske det är din layout som visas i bloggen nästa torsdag! Maila in din layout till veckansskiss@gmail.com och glöm inte att förminska bilden till 500x500 pixlar.

Happy scrapping!

Linda

Läsaralster vecka 12

Så var det dags att visa de fyra layouter vi valt att visa från förra veckan då vi scrappade efter den här snygga skissen:Och de fyra vi valt att visa är de här:

Karin/Kajsaloppan:


Lillasara:Linda/Linsal:


Och den här veckans val blev: Joggemia!


Motivering: En layout som i hela sin komposition - från foto, val av papper och dekorationer speglar sin titel - Fånga Dagen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Den här veckan scrappar vi efter Annyts snygga skiss. Visst vill du vara med?! Skicka i så fall din tolkning till veckansskiss@gmail.com senast måndag kväll så kanske det är din layout som syns här i bloggen om en vecka!Happy scrapping!

/Fia

Veckans skiss - vecka 13

Så var det äntligen tisdag igen och dags för en skiss. Nu börjar våra nya teammedlemmar bli varma i kläderna och vi har tänkt att de följande fyra veckorna så kommer vi att scrappa efter deras ansökningsskisser. Först ut är Anna/Annyt!Namn/nick: Anna "Annyt" Nilsson

Hemsida/blogg: http://annyt.blogg.se

Korta fakta om dig: Gift, 33 årig 3-barnsmamma

Vad/vem inspirerar dig? Mina barn! Jag själv har inga bilder från min barndom o vill därför spara o berätta så mycket jag bara kan till mina egna barn... Så dom har en historia när dom bli stora.

Hur länge har du scrappat? Jag började scrappa 2006, ett par månader efter jag fick mitt andra barn.

Nämn en scrappryl du inte kan leva utan? Hmm, jag får nog säga fotfilen.. Med den "förstör" jag både papper o foton.

När scrappar du som allra bäst? När det är tyst o lugnt o alla barn sover...

Hur gör du för att komma ur en scrapblock? Köper nya prylar, surfar runt i timmar o svär över att jag inte får fram nåt. Ibland har jag scrappat om att jag är inne i en "torka", resultatet blir inte snyggt men det hjälper!!

Och så Annas ursnygga skiss:Och så här har hon själv tolkat den:


Och så här har resten av teamet tolkat den fina skissen:

Kate/K8an:


Susanne H:


Camilla E:


Linda/Gulligullan:


Cilla:


Jennie/Simmat:


Nu vill vi se hur du tolkar skissen! Skicka in din tolkning senast nästa måndag så kanske det är din layout som visas i bloggen nästa torsdag! Maila in din layout till veckansskiss@gmail.com och glöm inte att förminska bilden till 500x500 pixlar.

Happy scrapping!

Fia

Läsaralster vecka 11

Förra veckan scrappade vi efter norska Iselins skiss. Vi fick som vanligt in många fina tolkningar, och vi visar upp fyra av dem här i bloggen.Joanna P:


Malin/Malwa:


Johanna A:


Veckans val - Anna-Maria/Rimna:

Motivering: Ett charmigt och sött kort som gör en glad!

------------------------------------------------------------------------------------------------

Den här veckan scrappar vi efter Elisabeths fina skiss:Vi hoppas du också vill tolka skissen, skicka i så fall din layout på veckansskiss@gmail.com senast måndag kväll.

Happy scrapping!

Linda

Veckans skiss - vecka 12

Vi är jätteglada över att ha norska scrappare på besök i vår blogg och denna vecka är det ytterligare en norsk tjej som ritat skissen. Elisabeth heter hon och kallar sig Catalina i forumvärlden.


Namn/nick: Elisabeth/Catalina
Hemsida/blogg: http://elisabethsscrappeblogg.blogspot.com/
Korta fakta om dig: Jeg er ei norsk jente på 31 år, gift, og har tre barn.
Vad/vem inspirerar dig? Clean & simple stilen inspirerer meg, farger og journaling. En utenlands scrapper som har alt dette er Kelly Goree- http://kellygoree.blogspot.com/
Hur länge har du scrappat? Jeg har scrappet i 5 år nå, og elsker det!
Nämn en scrappryl du inte kan leva utan? Skjærebrettet mitt, uten det er jeg helt "lost"
När scrappar du som allra bäst? Når jeg en sjelden gang har huset alene, og gjerne på dagtid
Hur gör du för att komma ur en scrapblock? Da kikker jeg i blogger rundt om i hele verden, bruker tid på å se på LO'er som er lagt ut på http://www.scrapping.no/ , og så liker jeg godt å kikke i blader. Som regel finner jeg noe som gjør at det kribler litt i scrappelysten og 1-2-3 så er jeg igang igjen.

Och här är Elisabeths skiss:


Elisabets superfina layout:


Det är full pott från teamet även den här veckan!

Susanne H:


Linda/Gulligullan:


Anna/Annyt:


Karin:


Camilla E:


Jennie/Simmat:


Kate/K8an:


cillacilla:


Sophia/Fialia:


Nu är det er tur! Fyll vår mailbox med härliga tolkningar. Maila oss din tolkning på veckansskiss@gmail.com och glöm inte att förminska din bild till 500x500 pixlar.

Happy scrapping!

/Linda

Läsaralster vecka 10

Det fortsätter att ramla in tolkningar till våra skisser och det är så kul! Den här veckan är vi ju äntligen fler i teamet och det blir roligare när vi röstar.

Förra veckan scrappade vi efter Kates snygga skiss:De fyra vi valt ut att visa är

Monica:


Johanna:


Ann-Sofie:


Och den här veckans val blev Theresia!


Motivering: En jättevacker layout som med sin enkelhet förstärker det finstämda fotot, och med en titel som talar för sig själv.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Den här veckan scrappar vi efter Ilselins snygga skiss som ser ut så här:Visst vill du också scrappa efter den? Om du gör det så maila oss din layout på veckansskiss@gmail.com senast måndag kväll.

Happy scrapping!

Fia och Linda

Veckans skiss - vecka 11

Ny tisdag och det här är inte vilken tisdag som helst. Det är första tisdagen som vi har en norsk läsare som ritat skissen, och det är första gången som våra nya teammedlemmar är med och tolkar skisserna. En stor dag helt enkelt!

Vår norska läsare heter Iselin och hon har ritat en riktigt härlig skiss.Namn/nick: Iselin (Bedre kjent som iselin88 på norske scrappeforum).

Hemsida/blogg: http://iselinslilleverden.blogspot.com

Korta fakta om dig: Jeg er fra Norge, snart 21 år og jeg studerer førskolelærer ved universitetet i Agder. Jeg har en hest som er svensk (han kommer fra Malmö, men kom til Norge da han var 1 år) og jeg elsker scrapbooking og fotografering. jeg har et nikon D80. Jeg elsker å være med mine venner og min familie.

Vad/vem inspirerar dig?
Jeg blir veldig inspirert av disse: aksh, nabon og carina123. men utenfor scrapbooking blir jeg inspirert av venner, familie og spesielt mine foreldre.

Hur länge har du scrappat? Jeg har scrappet siden høsten 2004

Nämn en scrappryl du inte kan leva utan? Det er mange, men jeg kan ikke leve uten quickutz squeeze og revolution, papirkutter, skalpell, saks og noe å se på mens jeg scrapper (enten film eller tv, men helst en venninne å scrappe sammen med)

När scrappar du som allra bäst? Jeg scrapper best på kveldene, og klarer ikke scrappe uten noe å se på eller noen å scrappe sammen med. Jeg har alltid tv eller film på.

Hur gör du för att komma ur en scrapblock? Da tar jeg fram pc'n min, åpner en mappe jeg har på pc'n min. Der har jeg flere hundre skisser som jeg ikke har scrappet enda, noen av mine egne (jeg pleier av og til og lage egne skisser for å komme unna scrappesperrer) eller se i mappen hvor jeg har layouter som andre har laget som jeg synes er fine

Och så här ser Iselins skiss ut:Och så här har hon själv tolkat den:Den här skissen kickade verkligen igång vårt stora team, och alla har scrappat den! Först ut är våra nya teammedlemmar.

Anna/Annyt:


Susanne:


Kate/K8an:


Cilla:


Linda/Gulligullan:


Sophia/Fialia:


Camilla:


Karin:


 Jennie/Simmat:


Nu vill vi se vad du kan hitta på med den här fina skissen. Maila oss din tolkning på veckansskiss@gmail.com och glöm inte att förminska din bild till 500x500 pixlar.

Happy scrapping!

Fia

Våra nya designers!

Vi fick in 22 ansökningar med finfina skisser och härliga tolkningar, ett stort tack till alla er! Som ni förstår har vårt jobb att välja bland dessa inte varit lätt! Vi hade från början tänkt utse två designers som skulle stärka vårt team, men till slut enades vi om fyra stycken.

Vi är jätteglada över att få presentera våra fyra nya designers som alla tackat ja till uppdraget att få inspirera för Veckans Skiss.

Susanne H                                    Kate/K8an
 

Cilla                                              Anna/Annyt
 

Från vecka 13 och tre veckor framåt kommer dessa tjejer att presenteras lite närmare i samband med att deras ansökningsskiss och layout visas i bloggen.

Varmt välkomna in i vårt härliga gäng!!

Läsaralster vecka 9

Imorgon kära vänner, avslöjar vi vilka tjejer vi valt till vårt designteam! :) Men innan dess skall ni få vila ögonen på de läsaralster vi valt ut att visa den här veckan.

Vi scrappade efter Karins härliga skiss:


Kajsaloppan:


Aase/Ängel60:


Ann-Sofie E:


Och sist men inte minst, veckans val!

Sara/sjd:


Motivering: Härliga färger, ett fint upplägg och ett sött kort gör denna superfina layout!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Skissen för den här veckan, signerad Kate/K8an hittar ni uppe i det högra hörnet. Vi hoppas ni fyller får mailbox med tolkningar, så vi får ännu svårare att välja ut fyra läsaralster nästa vecka ;) Maila in din tolkning till oss på veckansskiss@gmail.com så kanske det är din layout vi visar på bloggen nästa torsdag. Glöm inte att förminska din bild till 500x500 pixlar.

Happy scrapping!

Linda

Veckans skiss - vecka 10

I förra veckan avslutade vi skisskavalkaden från oss i designteamet och nu är det dags för er läsare att få bidra med härligt kreativa skisser. Först ut har vi duktiga Kate!


Namn/nick: Kate/K8an
Hemsida/blogg: http://imingarderob.blogg.se/
Korta fakta om dig: Jag är 22 år, bor med sambo i Malmö. Har varit 165 cm lång de senaste åren men är nu 166 cm enligt senaste läkarbesöket Smile
Vad/vem inspirerar dig? Andra scrappare, utmaningar och bloggrundor!
Hur länge har du scrappat? Hela 2år i april
Nämn en scrappryl du inte kan leva utan? Gahaa den frågan är toksvår! Ingen LO utan massa prylar Smile Men jag gillar effekten av 3D-kuddar, så vi säger det!
När scrappar du som allra bäst? När jag är fri från press och har en massa utmaningar att bita tag i!
Hur gör du för att komma ur en scrapblock? Gör annat som blir åsidosatt när jag har scrap-flyt... Till slut kan jag inte hålla mig borta från scrapbordet längre Smile

Och här är Kates finfina skiss:


Kate har tolkat sin egen skiss så här:


Detta var en skiss som återigen kickade igång hela teamet!

Linda/Gulligullan:


Sophia/Fialia:


Camilla E:


Karin:


Jennie/Simmat:Nu förstår jag att du blev jättesugen att scrappa efter Kates skiss :) Så när du scrappat efter den, glöm inte att visa oss också! Skicka in din LO senast på måndag, och glöm inte att förminska bilden till 500x500 pixlar. Du skickar layouten till veckansskiss@gmail.com.

Happy scrapping!

/Linda

RSS 2.0