Veckans Skiss - vecka 35

Den här veckan har turen kommit till vår tredje nya teammedlem Ann-Louise!Namn/nick: Ann-Louise/Miss Allis

Blogg: www.alab-snorochglamour.blogspot.com

Jag heter Ann-Louise Blomsth. Scrapvärlden brukar kalla mig Ann-Louise eller Miss Allis.

Jag är en hästtokig, hemmakär scrappare i mina bästa år. Mamma till tre underbara prinsessor på 22, 20 och 7 år. Bor i mitt barndomshem i Åsa, mitt paradis på Västkusten, tillsammans med min man och våra två yngsta tjejer. Arbetar som dagbarnvårdare och på fritiden pysslar jag gärna med våra hästar när jag inte scrappar, målar eller håller på med heminredning!

Har i hela mitt liv älskat att klippa, klistra, måla och pyssla, men det var inte förrän jag för två år sedan var på mässan i Göteborg som jag kunde sätta ett namn på mitt intresse.

Om jag ska beskriva min scrapstil så hör jag nog mest hemma i den romantiska vintage stilen. Ramlar oftast åt det hållet. Gillar mer milda färger än starka. Blir oftast mer nöjd med mina alster jag gör som är åt det hållet. Brukar ”klä” mina layouter med mycket dekorationer. Kan inte leva utan min edge distresser och jag älskar alla mönstrade papper man kan klippa dekorationer ur!

Genom scrapbookingen har jag träffat många nya vänner. Vänner jag kommer att ha för livet.

Att få ingå i det härliga teamet på Veckans skiss är en stor ära för mig och jag hoppas kunna inspirera med mina kommande layouter.


Ann-Louise har ritat en riktigt inspirerande skiss:Och så här har hon själv tolkat den!Nästan alla i teamet har tolkat skissen!

LottaRos:


Kate/K8an:


SusanneH:


Linda/Gulligullan:


Charlotte:


Jennie/Simmat:


JennieJ:


Marja:


Anna/Annyt:


Karin:


Sophia:/Fialia:


Hur tolkar du skissen? Maila ditt bidrag till veckansskiss@gmail.com senast måndag! Glöm inte att förminska din bild till max 500x500 pixlar.

Om du vill att vi ska länka ditt bidrag till din blogg kan du skriva din bloggadress i mailet du skickar till oss.

Happy scrapping!

/Fia♥

Läsaralster vecka 33

Då var det äntligen dags att få visa upp lite läsaralster! Vi är såå glada för gensvaret vi fått efter sommaruppehållet, massor med fina tolkningar har regnat in från er läsare. Jättekul!!

I förra veckan scrappade vi efter LottaRos härliga skiss.Maria/lilla07an:


Ina Emilie:


Solveig/mammasol:


Veckans val - Johanna/Jånna:


Motivering: En busig och kreativ layout, som drar ögonen till sig med sina härligt knalliga färger och sin läckra användning av akrylfärg. Den är cool helt enkelt!
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den här veckan scrappar vi efter Charlottes skiss:Maila ditt bidrag till veckansskiss@gmail.com senast måndag! Glöm inte att förminska din bild till max 500x500 pixlar.

Om du vill att vi ska länka ditt bidrag till din blogg kan du skriva din bloggadress i mailet du skickar till oss.

Happy scrapping!

/Linda


Veckans Skiss - vecka 34

Dags att presentera ytterligare en av våra nya DT-medlemmar! Nämligen Charlotte, en duktig scrappare från grannlandet Danmark!Jeg hedder Charlotte og jeg kommer fra Danmark, hvor jeg er gift med verdens dejligste mand og vi har to skønne gutter, som begge har fødselsdag i næste måned (de fylder 11 og 13 år). Jeg arbejder som lægesekretær på et større sygehus og jeg er glad for mit job, på trods af der er så vældig travlt.

Med hensyn til scrapbooking, så begyndte denne hobby for mig for flere år siden. Omkring 10 år siden. Men dengang var der ingen i Danmark der kendte til denne hobby, så jeg brugte internettet til at søge efter information og igennem internettet begyndte jeg også at købe scrapbooking-sager fra USA. Efterhånden er denne hobby blevet meget udbredt i Danmark, og det gør det jo lettere at kunne mødes med andre scrappere og at kunne købe ind i eget land. :)

Jeg har lidt svært ved at beskrive min scrappestil. Jeg scrapper ikke med så mange teknikker, men er måske mere en simple scrapbooker med et touch af pyntesyge. ;) Jeg er blevet meget glad for at bruge glimmer mist og er meget glad for at bruge skitser. Jeg glæder mig til at vise mine layouts på Veckans Skiss og glæder mig til at blive mere kendt med jer.

Charlotte har ritat denna fina skissen:Som hon själv tolkat på följande sätt:


LottaRos:


Kate/K8an:


Susanne H:


Jennie:


Linda:


Ann-Louise/Miss Allis:


Jennie/Simmat:


Marja/Miss Deerest:


Sophia/Fialia:


Hur tolkar du Charlottes skiss? Maila ditt bidrag till veckansskiss@gmail.com senast måndag! Glöm inte att förminska din bild till max 500x500 pixlar.

Om du vill att vi ska länka ditt bidrag till din blogg kan du skriva din bloggadress i mailet du skickar till oss.

Happy scrapping!

/Linda

Säsongsstart - Veckans Skiss - vecka 33

Äntligen är det dags för oss på Veckans Skiss att dra igång igen. Och nu gör vi det med nya härliga krafter. De fem nya tjejerna har kommit igång fint i gänget och de närmaste veckorna kommer vi att presentera dem en och en med varsin skiss som vi i teamet tolkat.

Först ut är Lotta!Namn/nick: Lotta/LottaRos

Hemsida/blogg: http://tvillingmamma.blogspot.com/

Jag heter Lotta och är (nästan) 37 år gammal. Jag brukar kortfattat presentera mig själv som tvillingmamma, pedagog, scrappare och hobbyfotograf - och ja, det är väl de största delarna i mitt liv! Ursprungligen kommer jag från Nordvästra Skåne, men bor sedan många år strax utanför Malmö. Jag scrappar framförallt om mina tvillingpojkar, men ibland blir det en LO om mig själv, pojkarnas pappa eller nån annan av mina nära och kära. Min scrapstil är ganska clean & simple, jag dekorerar ofta sparsamt och låter foto och papper vara i fokus.

Ofta blir jag inspirerad av ett foto, men det som inspirerar mig mest är nog skisser och olika utmaningar. Att titta på layouter och kort av andra scrappare är också väldigt inspirerande.Jag har scrappat sen våren 2006 och började faktiskt med kort och layouter på samma gång, för mig är det två lika roliga delar av denna härliga hobby!

Jag älskar mönstrade papper och kan inte låta bli att handla alla vackra papper jag ser, så mappvagnen här hemma är ständigt proppfull. Fluid chalk ser ni också på de flesta av mina alster, den lilla väskan med chalks står alltid mitt på scrapbordet - nära till hands!

Jag scrappar allra bäst under lite tidspress, med deadline till nån utmaning på nätet eller nån utmaning på scrapträff. Överhuvudtaget älskar jag att scrappa på olika sorters scrapträffar, man blir så inspirerad av kreativiteten som flödar runt omkring en! Hamnar jag i en scrapblock så letar jag oftast upp en skiss eller en utmaning på nätet så är jag igång igen! Eller så surfar jag runt på nätet i jakt på inspiration och börjar med en lift istället.

Nu ser jag fram emot att få vara med och skapa på Veckans Skiss, jag är stolt och glad över att få vara med och hoppas att jag kan inspirera er!


Lotta har ritat en helt ljuvlig skiss!Så här har hon tolkat den:Vi i teamet har också gått loss på hennes skiss:

Sophia/Fialia:


Jennie Simmat:


3 SusanneH:


Jennie Jonasson:


Kate/K8an:


Marja:


Karin:


Ann-Louise:


Anna:Hur tolkar du skissen?

Maila ditt bidrag till veckansskiss@gmail.com senast måndag! Glöm inte att förminska din bild till max 500x500 pixlar.

Om du vill att vi ska länka ditt bidrag till din blogg kan du skriva din bloggadress i mailet du skickar till oss.

Happy scrapping!

/Fia♥

Våra nya DT-medlemmar!

Vi fick så fantastiskt många fina bidrag till vår skisstävling med DT-platser i potten att vi inte alls kunde välja bara två personer, så det blev hela fem istället! Vi kommer att presentera dem en och en lite närmare de följande veckorna. Här kommer dock de vi valt och deras fina ansökningslayouter.

Charlotte i DK


LottaRos


Marja/Miss Deerest


Ann-Louise Blomsth


Jennie Jonasson


Välkomna i gänget tjejer! Det ska bli så kul att ha er med!

Och till alla er andra som har sökt - Tusen tack för era fina tolkningar och för att ni vill vara med i vårt team! Var inte ledsna för att ni inte blev valda den här gången - det kommer fler chanser. Kanske vill ni vara med och rita en skiss till oss som vi kan visa i bloggen? I så fall får ni jättegärna maila dem till oss på veckansskiss@gmail.com och alla ni som inte sökt och ändå vill bidra med en skiss; maila in ni med!

Happy scrapping!

/Fia och Linda

DT-ansökningar

Tack alla ni som har ansökt att få bli en del av vårt härliga team! Det har fullkomligt regnat in bidrag och vi håller på för fullt att gå igenom dem. Det är inte lätt! Men vi kommer att höra av oss till de vi väljer i dagarna, och sen hoppas vi på att kunna presentera dem i bloggen nästa vecka.

Men vi kan säga en sak; det kommer att bli omöjligt att bara välja ut två stycken. :)

Happy scrapping!

/Fia och Linda

RSS 2.0