DT-ansökningarna

Vid midnatt gick ansökningstiden ut för vårt DT-call. Vi har fått in hela 22 härliga ansökningar och har redan påbörjat våra diskussioner. Stort tack till alla er som skickat in, det är så många fina skisser och layouter som vi nu får vila ögonen på. Vi har svarat på alla ansökningar som kommit in, så om ni inte fått något svarsmail har din ansökan tyvärr inte hittat fram till oss.

Vi kommer behöva ta lite tid på oss för hinna gå igenom alla ordentligt och komma överens om vilka som blir våra nya designers, så vi hoppas att ni kommer ha tålamod med oss :)

/Fia och Linda

Läsaralster vecka 8

Det är alltid lika kul att öppna mailboxen och se alla era fina tolkningar av våra skisser och alltid lika svårt att välja ut vilka vi ska visa på bloggen.

Förra veckan scrappade vi efter Jennies snygga skiss. Så här såg den ut:


Vi fick in massor av fina tolkningar och vi har valt ut 4 stycken som vi vill visa upp.

Sara/SJD:Anna K:Lillasara:Denna veckas val blev: Susanne H!


Motivering: En härligt kreativ och varm tolkning av skissen med ett helt underbart foto.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den här veckan scrappar vi efter Karins skiss. Vi har redan fått in ett par tolkningar men vi vill se fler. Scrappa efter skissen och maila in din tolkning till oss på veckansskiss@gmail.com så kanske det är din layout vi visar på bloggen nästa torsdag. Glöm inte att förminska din bild till 500x500 pixlar.

Happy scrapping!

Fia

Veckans skiss - vecka 9

Nu är det tisdag igen och det betyder ny veckans skiss och härliga tolkningar. Just nu har har vi gått igenom hela teamets egna skisser och idag har vi kommit fram till sista skissen och det är Karin som gjort den.

Karins ursnygga skiss:


Så här har hon själv tolkat den:


Hela teamet gick igång på Karins skiss och så här har vi tolkat den.

Sophia/Fialia:


Linda/Gulligullan:


Camilla E:


Jennie/Simmat:Blev du också sugen på Karins snygga skiss? Scrappa efter den och visa oss så kanske det är din layout som vi visar här i bloggen nästa torsdag,. Skicka in din LO senast på måndag, och glöm inte att förminska bilden till 500x500 pixlar. Du skickar layouten till veckansskiss@gmail.com.

Och du har väl inte missat att vi söker nya skissmakare? Maila in en ovisad skiss, din egen tolkning och ett brev där du berättar varför du vill vara med i vårt gäng. Ansökningstiden går ut imorgon vid midnatt.

Happy scrapping!

Fia

Glöm inte bort att söka till vårt designteam

På onsdag är det sista dagen att skicka in ansökning till att komma med i vårt designteam. Om du tycker om att rita skisser och framförallt tycker om att scrappa efter skisser, då är du rätt person för att söka :) Läs mer här.

Läsaralster vecka 7

Torsdag betyder läsaralster här på Veckans Skiss. Den här veckan har vi valt ut följande fyra layouter.

Sara/lillasara


Susanne H


Ann-Louise B


Denna veckans val:

Kate/K8an:

Motivering:
En layout med ett rent och enkelt upplägg som förmedlar en härlig och spännande känsla.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ni glömmer väl inte bort att scrappa efter Jennies skiss den här veckan?Maila in din tolkning till veckansskiss@gmail.com och glöm inte att förminska bilden till 500x500 pixlar.

Happy scrapping!

/Linda


Veckans skiss - vecka 8

Dags för en ny skiss och den här veckan är det Jennie Simmat som ritat skissen.


Jennies egen tolkning:


Resten av teamet har såklart också tolkat skissen.

Linda/Gulligullan:


Sophia/Fialia:


Camilla E:


Karin:


Som ni ser är det en skiss som ger utrymme för många olika tolkningar. Vi vill gärna se just din tolkning, så om du scrappar efter den maila in till oss. Kanske blir det din layout vi visar i bloggen nästa torsdag. Maila den till veckansskiss@gmail.com och glöm inte att förminska bilden till 500x500 pixlar.

Happy scrapping!

/Linda

Läsaralster vecka 6

Vi fick in massa fina tolkningar av min skiss förra veckan, och det har varit riktigt roligt att välja ut vilka bidrag vi skulle visa.

Vi scrappade alltså efter den här skissen:Och dessa tolkningar har vi valt att visa:

Vibeke:


Johanna:


Carolina L:Och så denna Veckans val:

Anne Merete:


Motivering: En supersnygg layout med otroligt fräcka detaljer.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den här veckan scrappar vi efter Carinas snygga skiss!Vill du också scrappa efter skissen? Maila oss isf din tolkning till veckansskiss@gmail.com och glöm inte att förminska bilden till 500x500 pixlar.

Happy scrapping!

Fia


Vi söker en ny designer och nya skisser!

Som ni kanske märkt så har Johanna slutat hos oss och nu har även Carina bestämt sig för att hoppa av teamet. Vi firade av henne igår genom att scrappa efter hennes skiss. Stort tack Carina för ditt fantastiska jobb med oss på Veckans Skiss! Vi önskar dig all lycka till i framtiden, och vi hoppas få se gästinhopp från dig framöver!

Nu behöver vi fylla på teamet med en eller två designers. Vi söker någon som tycker att det är kul att scrappa efter skisser och att rita dem, samt är aktiv, produktiv och inte har några problem med att skapa en layout i veckan.

Så hur söker man? Jo, skicka in en skiss som du själv ritat och din egen tolkning tillsammans med ett brev där du förklarar varför du vill vara med i vårt team. Om du har en blogg, skriv gärna med adressen till den. Du mailar till veckansskiss@gmail.com

Ni får två veckor på er att skicka in skisser och layouter, sista datum att skicka in blir den 25:e februari. Sen kommer vi i teamet att överlägga ett par dagar och sen meddelar vi vem/vilka vi valt.

De skisser och layouter vi får in under ansökningstiden, kan komma att användas i bloggen längre fram även om ni inte blir valda till designteamet, så de får inte visas någon annanstans. Vi kommer att meddela vilka skisser och layouter vi vill använda snart efter det att ansökningstiden gått ut.

Vi är intresserade av att ha ett riktigt blandat gäng, så tveka inte - SÖK!

/Fia och Linda

Veckans skiss - vecka 7

 
Så var det tisdag igen och dags för en ny skiss. Vi håller fortfarande på att gå igenom skisser från vårt eget team och idag är det Carinas tur. Här är hennes ursnygga skiss:
Och så här har hon tolkat den:
Resten av teamet gillade också skissen och så här blev våra tolkningar:

Camilla E:Linda/Gulligullan:Jennie/Simmat:Sophia/Fialia:


Visst är det en härlig skiss!? Om du också scrappar efter den kan du väl maila in till oss så att vi också får se. Kanske blir det din layout vi visar i bloggen nästa torsdag. Maila den till veckansskiss@gmail.com och glöm inte att förminska bilden till 500x500 pixlar.

Happy scrapping!

/Sophia
 

Läsaralster v 5

Som vanligt visar vi upp härliga läsaralster på torsdagar. Och den här torsdagen är inget undantag, ett härligt gäng med layouter har mailats in till oss och vi har valt ut fyra av dessa.

Carolina L:


Stella:


Karin/Kajsaloppan:


Och slutligen.....

Veckans val - Malin D:


Motivering:
En enkel och ren layout med fina detaljer.

------------------------------------------------------------------

Fia har ritat skissen för den här veckan, missa inte att tolka den!Vi ser fram emot era mail! Maila till veckansskiss@gmail.com senast nästa måndag.

Happy Scrapping!

/Linda

Veckans skiss - vecka 6

Veckorna ryker fram i rasande fart, måndagen är avklarad och då väntar en ny härlig skiss :) Vi fortsätter laget runt i vårt DT och den här veckan är det Fia som ritat skissen.Fias egen tolkning:


Linda:


Camilla:


Carina:


Jennie:


Karin:


Nu är det din tur! Om du scrappar efter den så maila in din layout till oss på veckansmail@gmail.com. OBS! Glöm inte att förminska den till max 500x500 pixlar. Maila in den senast nästa måndag så kanske det är just din layout vi visar i bloggen.

Happy scrapping!

/Linda

RSS 2.0