Läsaralster vecka 4

Äntligen torsdag! Bara en dag från helgen och fyra nya härliga läsaralster att visa upp!

I förra veckan var det Camilla som inspirerade med den här skissen.


Och fyra fantastiska tolkningar.

Catrine/2Catrine:


Maria/Ilus:


ÅsaF:


Och slutligen;

Veckans Val - Vibeke:Motivering:
En härligt layout med våriga färger som ger oss vårkänslor!

------------------------------------------------------------------

Nu hoppas vi få se många härliga layouter scrappade efter den här veckans skiss.

Som vanligt mailar du din layout till veckansskiss@gmail.com senast nästa måndag.

Happy Scrapping!

/Linda


Veckans skiss - vecka 5

Så var det äntligen tisdag igen och dags för veckans nya skiss! Den här veckan är det Linda i teamet som har ritat skissen. Så här ser den ut:


Och så här har Linda själv tolkat den:Resten av teamet gick verkligen igång på Lindas skiss, och alla har scrappat efter den.

Carina:Camilla E:Jennie/Simmat:Karin:Sophia/Fialia:


Visst blev du också sugen på skissen?! Om du scrappar efter den så maila in din LO till oss på veckansmail@gmail.com. Glöm inte att förminska den till max 500x500 pixlar. Maila in den senast nästa måndag så kanske det är din LO vi visar i bloggen.

Happy scrapping!

/Fia
 

Läsaralster vecka 3

I förra veckan scrappade vi efter söta Johannas skiss.Hela 19 superfina tolkningar kom in till oss, vilket gjorde det extra svårt att välja ut vilka fyra vi skulle visa upp i bloggen! Till slut enades vi om dessa fyra :)

Joggemia:


Stella:


Susanne H:


Veckans val - Anne Merethe:


Motivering:
En mysig layout om vänskap, med härlig färgkontrast och fina detaljer!

Det är jätteroligt att vi fått norska scrapvänner hit till vår blogg, ni är varmt välkomna!

------------------------------------------------------------------

Ni glömmer väl inte bort att scrappa efter den här veckans skiss?Maila oss din layout på veckansskiss@gmail.com senast nästa måndag.

Happy Scrapping!

/Linda

Veckans skiss - vecka 4

Det har verkligen ramlat in tolkningar på förra veckans skiss i vår maillåda. Hela 19 layouter, vilket vi tycker är otroligt roligt!! Det märks att vi har scrapsugna läsare :) Här kommer en ny skiss att bita tag i, vi hoppas på att få se minst lika många tolkningar under veckan som kommer!

Under de kommande veckorna kommer vi i designteamet att presentera varsin skiss och först ut är Camilla med denna härliga skiss.


Camillas egen tolkning.


Linda/Gulligullan


Carina


Jennie/Simmat


Sophia/Fialia


Maila in din layout (eller kort) till oss på veckansskiss@gmail.com senast nästa måndag så kanske det är ditt alster vi visar i bloggen på torsdag i nästa vecka. Glöm inte att förminska din bild till 500x500 pixlar.

Happy scrapping!

/Linda

Vi behöver fler skisser!

Tycker du om att scrappa efter skisser? Kanske du också ritar lite skisser ibland? Om du gör det, och hade tyckt att det var roligt om vi i Veckans Skiss teamet och våra läsare scrappade efter din skiss, så hade det varit jättekul om du ville skicka in en skiss till oss.

Det spelar ingen roll om skissen är handritad och scannad eller om den är datorritad, alla skisser är lika välkomna.

Maila din skiss till oss på veckansskiss@gmail.com så kanske just din skiss kommer med.

Länka till oss!

I veckan fick vi en förfrågan från en norsk site om vi ville byta banners med dem. Självklart ville vi det, det är ju jättekul om vi kan få lite norska besökare och de kan få lite svenska. Bannern till dem finner ni nere i högermarginalen.

Under den ligger det även en banner till Veckans Skiss som ni gärna får ta, om ni skulle vilja länka till oss.

Hoppas att ni får en vecka med massor av scraptid!

/Fia och Linda

Veckans skiss - vecka 3

Äntligen tillbaka efter julledigheten! Det är riktigt skönt att vara tillbaka i vardagen och rutinerna. Vi i teamet har pausat scrappandet, men nu är vi tillbaka i full gång och det hoppas vi att ni också är!

För att hedra bloggens skapare Johanna/Silwerstar som precis valt att hoppa av så har vi i gänget scrappat en av hennes underbara skisser. Vi hoppas att du kommer tillbaka och gästar oss vännen!

Silwerstars skiss:


Och så teamets tolkningar:

Camilla E:Carina:Linda/Gulligullan:Karin:Sophia/Fialia:Jennie/Simmat:


Nu hoppas vi att ni också blev inspirerade av Johannas skiss och vill scrappa efter den. Om ni gör det så maila in din layout (eller kort) till oss på veckansskiss@gmail.com senast nästa måndag så kanske det är ditt alster vi visar i bloggen på torsdag i nästa vecka. Glöm inte att förminska din bild till 500x500 pixlar.

Och om du skulle ha en fin skiss som du vill att vi i teamet ska scrappa efter får du jättegärna maila den till oss på samma adress.

Happy scrapping!

/Fia

Välkomna till "nya" Veckans Skiss

Välkomna till den nya Veckans Skiss-bloggen! Vi kör en nystart med ny bloggplattform och ny design, vi hoppas att alla våra läsare följer med oss hit. Samma mailadress gäller dock fortfarande: veckansskiss@gmail.com

Som sagt, nu kliar det ordentligt i våra scrapfingrar! Vi är redo att dra igång ett nytt härligt år med massor av skissinspiration och scrapglädje och det hoppas vi att ni är också!

Nästa vecka, den 13 januari kör vi igång igen med en ny skiss. Hoppas vi ses då!

RSS 2.0