God Jul & Gott Nytt År

En riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR vill vi alla önska er kreativa läsare! Hoppas ni får en mysig julledighet med fina julklappar, god mat och mycket scraptid :)

Glöm inte bort att scrappa efter Carolinas fina skiss, ni har hela jul- och nyårshelgerna på er. Maila ditt bidrag till veckansskiss@gmail.com senast måndagen den 11 januari.Happy scrapping!

/Hela Veckans skiss-teamet

Läsaralster vecka 49

Då var det dags att visa årets sista läsaralster också! Fyra superfina tolkningar efter Carinas skiss. Titta och njut!

Sandra/sanka:


Charlotta Andersson:


Solveig/mammasol:


Veckans val - Karin/kajsaloppan:


Motivering:
En underbar stämningsfull layout med både en enkelhet och detaljrikedom. Vackert!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den här veckan scrappar vi efter Carolinas skiss:Maila ditt bidrag till veckansskiss@gmail.com senast måndagen den 11 januari. Glöm inte att förminska din bild till max 500x500 pixlar. Om du vill att vi ska länka ditt bidrag till din blogg kan du skriva din bloggadress i mailet du skickar till oss.

Happy scrapping och återigen vill vi önska er en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!

/Linda

Veckans skiss - vecka 50

Ny vecka och dags för en ny skiss! Detta är sista skissen för i år, då vi tar ett litet juluppehåll. Vi kommer dock tillbaka i vecka 2 igen med nya fräscha skisser. Det innebär att ni kommer ha hela julhelgen på er att scrappa denna veckans skiss, sista dag för inlämning blir måndagen den 11 januari. Kanske får vi se en massa härliga tolkningar med era julfoton? :)

Då är det dags att presentera skissmakaren för den här veckan och det är duktiga Carolina som vi tidigare haft äran att scrappa efter.Namn/nick: Carolina/C

Hemsida/blogg:
http://hemmaiminvra.blogspot.com/

Korta fakta om dig: Gift stockholmare med en dotter på 3½ år. Tog läkarexamen i juni och har tagit mitt första steg ut i arbetslivet. Älskar att scrappa :0), men är även intresserad av heminredning. Ett annat intresse är att läsa och då främst deckare.

Vad/vem inspirerar dig?
Jag inspireras mest av skisser, men även av heminredning (främst i form av olika färgkombinationer).

Hur länge har du scrappat? Började läsa scrapbloggar och köpte mina första scrapprylar hösten -05, men började inte på allvar göra layouter förrän sommaren/hösten -06.

Nämn en scrappryl du inte kan leva utan? Vit cardstock.

När scrappar du som allra bäst?
När jag har köpt eller fått nya scrapsaker.

Hur gör du för att komma ur en scrapblock? Låter grejerna ligga tills ny lust/inspiration infinner sig. Brukar dock inte vara något större problem.
Carolinas fina tolkning:


Teamets layouter kommer härnäst.

Linda/Gulligullan:


Jennie/Simmat:


Kate/K8an:


Susanne H:


Sophia/Fialia:


Vi hoppas du också vill tolka skissen! Maila ditt bidrag till veckansskiss@gmail.com senast måndagen den 11 januari. Glöm inte att förminska din bild till max 500x500 pixlar.

Om du vill att vi ska länka ditt bidrag till din blogg kan du skriva din bloggadress i mailet du skickar till oss.

Happy scrapping och en riktigt GOD JUL!!

/Linda

Tack!

Stort tack för alla era kommentarer! Det känns jätteroligt se att så många tycker om vår blogg och blir inspirerade av våra skisser. Det är ju faktiskt därför Veckans Skiss finns till, för att inspirera :)

Det är bråda tider just nu och dessutom gör mörkret sitt till. Vi tror vi alla är behöver lite julledighet. för att ladda batterierna och inspirationen, så vi kan scrappa loss med vårens alla kommande skisser!

Flera har uttryckt önskemål att vi skall länka till de läsare vars alster vi visar upp i bloggen, och självklart skall vi tillgodose det! Så om du vill att vi ska länka ditt bidrag till din blogg kan du skriva din bloggadress i mailet du skickar till oss.

Till sist vill vi berätta att Vibeke tyvärr har valt att lämna vårt inspirationsteam, då hennes tid inte riktigt räckte till för både heltidsjobb och flera DT-uppdrag. Vi riktar ett varmt tack till Vibeke för den tid hon var med i teamet och den inspiration hon spred. Vi hoppas få njuta av dina layouter i form av läsaralster i fortsättningen!

Imorgon är det dags för en ny skiss igen, håll utkik!

/Linda & Fia

Läsaralster vecka 48

Återigen har vi en vecka med för få läsarbidrag. Vi vet inte vad det beror på. Är det inte lika roliga skisser längre? Är det inte lika kul att bli visad på bloggen? Kan ni inte skriva en kommentar här så vi vet om det finns något vi kan ändra på?

Så länge visar vi de tre fina bidrag vi fått in den här veckan.

Aase:


Charlotta:


Ann-Louise Blomsth :


------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den här veckan scrappar vi efter Carinas snygga skiss:


Kom igen nu och scrappa efter den du med. Vi vill jättegärna se vad just du hittar på med den, så glöm inte att skicka in den till
veckansskiss@gmail.com senast måndag. Förminska din bild till max 500x500 pixlar. Om du vill att vi ska länka till din blogg om vi visar din layout, så bifoga din bloggadress i mailet.

Happy scrapping!

/Fia

RSS 2.0