Veckans skiss - vecka 49

Tisdag igen, och den här veckan är det en gammal kär DTmedlem här på Veckans skiss som ritat skissen, nämligen Carina! Vad vi är glada att hon ville göra ett litet gästspel.Namn/nick: Carina heter jag och det är också mitt nick på dom flesta forum

Hemsida/blogg: http://carinalindholm.blogg.se/

Korta fakta om dig: Gift trebarnsmamma. Scrappar gärna och ofta.

Vad/vem inspirerar dig?
Framför allt mina foton och nyinköpta grejjer =) Jag inspireras även av alla duktiga scrappare runt om i världen.

Hur länge har du scrappat? ca. 5,5 år,och har inte tröttnat för 5 öre, det blir bara roligare och roligare!

Nämn en scrappryl du inte kan leva utan? jag älskar mönsterpapper och använder det mycket på mina layouter, så det skulle jag nog inte kunna leva utan=)

När scrappar du som allra bäst? När jag är alldeles ensam i mitt scraprum med lite bra musik eller film spelandes i datorn.

Hur gör du för att komma ur en scrapblock? Då pausar jag och väntar ut blocken. Brukar sysselsätta mig med nått annat pyssligt, kan inte vara helt sysslolös.


Här är hennes härliga skiss:Tjejerna i teamet har tolkat den så här:

Jennie/Simmat:


Kate/K8an:


Sophia/Fialia:


Susanne H:


Anna/Annyt:Vi hoppas du också vill tolka skissen! Maila ditt bidrag till veckansskiss@gmail.com senast måndag. Glöm inte att förminska din bild till max 500x500 pixlar.

Om du vill att vi ska länka ditt bidrag till din blogg kan du skriva din bloggadress i mailet du skickar till oss.

Happy scrapping!

/Fia

Läsaralster vecka 47

Snart är det dags att fira helg, men först skall vi visa upp fyra nya läsaralster, scrappade efter förra veckans skiss.Karin/Kajsaloppan


Malin/malwa


Therese/Tessalonika


Veckans val: Ann-Louise Blomsth:


Motivering: En skojig och detaljrik layout, full med attityd.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den här veckan scrappar vi efter Johannas skiss:
Var med och tolka den du med! Maila din tolkning till veckansskiss@gmail.com senast måndag. Glöm inte att förminska din bild till max 500x500 pixlar.

Happy scrapping!

Linda

Veckans skiss - vecka 48

Idag har vi den stora äran att få presentera Johanna/Silwerstar som vi kan tacka för att Veckans Skiss finns till och inspirerar vecka efter vecka. Hon startade inspirationsbloggen för drygt två år sedan, då på en annan bloggadress. Till den här veckan har hon ritat en superhärlig skiss som vi hoppas får igång scrapsuget där hemma i stugorna.Namn/nick: Johanna/Silwerstar

Hemsida/blogg: http://silwerstar.wordpress.com

Korta fakta om dig: Jag är en 27årig 3barnsmamma som pluggar till förskollärare. Förutom familjen och studierna försöker jag hinna med att fota, scrappa, inreda och träffa vänner.

Vad/vem inspirerar dig? Jag blir superinspirerad när jag får hem nya fräscha papper i mina favoritfärger, men också av diverse scrapbloggar, och ibland även av tävlingar eller utmaningar.

Hur länge har du scrappat? Oj.. i ca 4 år vid det här laget tror jag. Kanske längre?

Nämn en scrappryl du inte kan leva utan? Av erfarenhet kan jag säga att jag inte kan leva utan en väl fungerande skärmaskin!

När scrappar du som allra bäst? När jag har fått hem nya älsklingspapper! Då blir jag så sugen på att scrappa att jag lätt kan koppla bort stress och alla de "måsten" som annars kan störa när jag vill scrappa (tvätten kan jag väl ta hand om imorgon?)

Hur gör du för att komma ur en scrapblock? Numera tar jag det rätt lugnt, och väntar ut blocken. Men när jag känner att jag vill komma igång igen så är min första punkt att rensa och städa bland scrapgrejerna. Och sen köper jag förmodligen hem lite nya grejer att leka med! Wink När det sen är städat och jag har mina nya fina papper, så letar jag troligtvis runt på nätet efter någon rolig utmaning att ta tag i eller någon layout att lifta! Smile
Johannas färgglada tolkning:


Teamet har också tolkat skissen.

Sophia/Fialia


Susanne H:


Vibeke:


Kate/K8an:


Linda/Gulligullan:


Nu är det din tur att scrappa :) Maila ditt bidrag till veckansskiss@gmail.com senast måndag. Glöm inte att förminska din bild till max 500x500 pixlar.

Happy scrapping!

Linda

Läsaralster vecka 46

Wow, i veckan har det ramlat in läsarbidrag till oss igen. Skönt att ni läsare har börjat skicka in, hoppas att ni fortsätter. Vi har som vanligt valt ut fyra bidrag som vi gillade lite extra.

Mammasol:


Milly:


Charlotta:


Och denna veckas val blir Lilo!


Motivering: En härlig tolkning med många detaljer att titta på.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den här veckan scrappar vi efter Iselins skiss:
Var med och tolka den du med! Maila din tolkning till veckansskiss@gmail.com senast måndag. Glöm inte att förminska din bild till max 500x500 pixlar.

Happy scrapping!

Fia

Veckans skiss - vecka 47

Så var det tisdag igen och dags för en ny skiss. Idag är det en av våra norska läsare som bidragit med en skiss, nämligen Iselin.Namn/nick: Iselin Albretsen (iselin88 på norske scrappeforum)

Hemsida/blog: http://iselinslilleverden.blogspot.com og http://iselinslillefotoverden.blogspot.com

Korta fakta om dig: Jeg er 21 år og studerer for tiden mitt siste år til å bli førskolelærer ved Universitetet nærme hjemstedet mitt. Jeg driver med hest og han blir et scrappeobjekt nr. 1! jeg jobber som lærervikar på en barneskole nær meg og er konsulent i Cosmopharma. På fritiden liker jeg å ta bilder (masse bilder), scrappe (alt mulig rart, både kort, layouter, gaveposer, gaveesker, oppbevaring og mye mer), være med venner og familie, lese og dyr (hesten min).

Vad/vem inspirerar dig? Jeg blir ofte inspirert av personer rundt meg, som mine foreldre, familie og venner. jeg tar mye bilder og blir inspirert av dem, og også farger i bilder og ting jeg ser. Personer i scrappeverden jeg blir inspirert av må være de som kaller seg for nabon, hegeAL, carina123, izi, bibbi og flere som er på norske scrappeforum.

Hur länge har du scrappat? Jeg har scrappet siden jeg var liten, men da var det bare mønstersakser som jeg klippet med i bilder og ark, limte på bilder og klistremerker i et album med svarte kartongsider :p det utviklet seg til mer "ordentlig" scrapping på høsten i 2006.

Nämn en scrappryl du inte kan leva utan: Mine quickutz ting, skalpell og saks, og ikke minst min papirskjærer!

När scrappar du som allra bäst? Jeg må ha noe å se på eller høre på mens jeg scrapper, så jeg pleier å ha på tv mens jeg scrapper eller høre på musikk. alene på rommet mitt og med bilder som jeg har lyst til å scrappe.

Hur gör du för att komma ur en scrapblock? Jeg går ut og tar noen bilder, jeg er hobbyfotograf og tar litt bilder for venner og bekjente i bryllup, barnebilder og så videre. Jeg tar mye bilder når jeg selv er med på ting eller turer. Hesten min tar jeg mye bilder av. Så jeg setter meg ned ser på bildene eller tar nye bilder. Virker ikke dette, så besøker jeg alle inspirasjonsbloggene som jeg har skrevet ned på en liste i bloggen min og ser hva de har laget i det siste, da får jeg alltid mye inspirasjon og sitter ikke lenge i en scrappetørke når jeg blar gjennom disse bloggene.

Så här snygg är Iselins skiss:Och så här har hon själv tolkat den:Skissen fick verkligen igång teamet och så här har vi tolkat den.

Susanne H:


Cilla:


Jennie/Simmat:


Linda/Gulligullan:


Sophia/Fialia:


Kate/K8an:


Kom igen nu du med och scrappa efter Iselins fina skiss. Maila ditt bidrag till veckansskiss@gmail.com senast måndag. Glöm inte att förminska din bild till max 500x500 pixlar.

Happy scrapping!

Fia

Läsaralster vecka 45

I förra veckan hade vi en skiss skapad av Gunilla/Babsan74.Vi har fått in färre läsaralster nu i några veckor, är det kanske fotomörkret som gör sig påmint eller hektiska höstdagar? Vi hoppas såklart vår inbox fortsätter fyllas med många härliga tolkningar framöver, det är ju så roligt att se :)

Vi har dock fått in två superfina tolkningar denna veckan som vi med stor glädje visar upp!

Ann-Louise Blomsth


Karin/Kajsaloppan


----------------------------------------------------------------------------------

Den här veckan är det Ann-Louise som står för skissen, och en härlig sådan:


Var med och tolka den du med! Maila din tolkning till veckansskiss@gmail.com senast måndag. Glöm inte att förminska din bild till max 500x500 pixlar.

Happy scrapping!

Linda

Veckans skiss - vecka 46

Den här veckan är det söta Ann-Louise som har ritat skissen!


Namn/nick: Ann-Louise Blomsth

Hemsida/blogg: http://alab-snorochglamour.blogspot.com

Korta fakta om dig: Är en hemmakär, hästtokig, inredningsgalen och scrapberoende tjej (!) i mina bästa år (45). Bor i mitt paradis på västkusten 5 mil söder om Göteborg. Där bor jag i mitt älskade hus tillsammans med min man och våra tre tjejer på 21, 19 och 6 år.

Vad/vem inspirerar dig? Det varierar men oftast något fint jag hittar i någon blogg. Annars kan det vara ett fint foto som jag känner att jag bara MÅSTE scrappa.

Hur länge har du scrappat? Har i hela mitt liv hållit på att klippa, klistra och pyssla med allt, men det var först i okt 08 då jag var på scrapmässan i Göteborg som jag kunde sätta ett namn på mitt pysslande.

Nämn en scrappryl du inte kan leva utan? Min scrapväska...med innehåll då förstås! Skall jag välja en sak blir det min lilla sax...eller mina pennor...eller min skärmaskin...och givetvis mönstrade papper som man kan klippa dekorationer ur.

När scrappar du som allra bäst? På kvällar och in på halva nätterna då bara jag är vaken!

Hur gör du för att komma ur en scrapblock? Jag surfar runt på alla härliga bloggar som finns. Där kan man hämta mycket inspiration. Eller så tar jag med mig någon tokig scrapväninna och åker på en shoppingtur och hoppas på att hitta lite nya scrapsaker. Gärna härliga mönstrade papper att klippa ur!Så här har Ann-Louise tolkat sin skiss:Och så teamets tolkningar:

Vibeke:


Susanne H:


Jennie/Simmat:


Linda/Gulligullan:


Cilla:


Kate/K8an:


Anna/Annyt:


Sophia/Fialia:


Vi hoppas du också vill tolka skissen! Maila ditt bidrag till veckansskiss@gmail.com senast måndag. Glöm inte att förminska din bild till max 500x500 pixlar.

Happy scrapping!

Linda

Läsaralster vecka 44

Förra veckan scrappade vi efter Tessalonikas fina skiss. Så här såg skissen ut:
Och oj vilken svår skiss det måste har varit. Eller så har alla varit upptagna med att fira Halloween och springa bus eller godis, för vi har bara fått in ett enda bidrag den här veckan.

Tur att det vi fick var så fint då. :)

Mammasol:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den här veckan scrappar vi efter Babsans skiss:Var med och tolka den du med! Maila din tolkning till
veckansskiss@gmail.com senast måndag. Glöm inte att förminska din bild till max 500x500 pixlar.

Happy scrapping!

Fia

Veckans skiss - vecka 45

Äntligen tisdag och dags för en ny skiss. Idag är det käraste Babsan/Gunilla som ritat en skiss till oss.Namn/nick: Gunilla, går på diverse forum under nicket Babsan74.

Hemsida/blogg: http://pysseloprat.blogspot.com

Korta fakta om dig: 35-årig pratglad norrlänning som hamnat i storsta’n där jag bor med make, dotter på 5 år och bonusdotter på 14 år. Har ett jobb inom försäkringsbranschen som jag trivs med men när en hemlig dröm om ett eget fik.

Vad/vem inspirerar dig? Inspirationen kommer från alla möjliga håll, tidningar, bloggar osv, men ska jag nämna två konkreta person så återkommer jag ofta till bloggens egen Gulligullan och till Sayurii. Även om mina egna layouter sällan bär nån likhet med deras så blir jag ofelbart sugen på att scrappa efter ett besök i deras bloggar.

Hur länge har du scrappat? Det som ”jag aldrig ska börja med” har jag nu pysslat med i 3,5 år.

Nämn en scrappryl du inte kan leva utan? Ta gärna alla mina QK alfan men rör inte min Dymo – den återkommer jag ständigt till. Sen har jag ofta tillfälliga, men intensiva, små kärlekshistorier med specifika dekorationer. Just nu är det pins som gäller.

När scrappar du som allra bäst? När man och barn somnat och jag inte har några ”måsten” alls som stör utan det är bara jag, skrivbordet och några fina skisser.

Hur gör du för att komma ur en scrapblock? Laddar med en bra skiss, kanske en utmaning av nåt slag, och en trave nya fina papper. Sen tvångsscrappar jag en LO (som oftast blir usel) för att få igång ”tänket” – då brukar det lösa sig.

Och så här snygg är hennes skiss:Och så här har hon tolkat den:Och så här har tjejerna i teamet tolkat skissen.

Vibeke:


Susanne H


Linda/Gulligullan:


Jennie/Simmat:


Anna/Annyt:


Hur tolkar du skissen? Visa oss! Maila ditt bidrag till veckansskiss@gmail.com senast måndag. Glöm inte att förminska din bild till max 500x500 pixlar.

Happy scrapping!

Fia

RSS 2.0