Veckans skiss - Vecka 13

Tjoho, nu är det tisdag igen och dags för en ny skiss! Den här veckan är det sötaste Jane som har ritat en skiss till oss.Namn/nick: Jane

Hemsida/blogg: http://janesprivata.blogg.se/

Korta fakta om dig: Jag är trebarnsmamma, egen företagare, scrappare och livsnjutare. Jag bor med min blivande man och tre små barn (födda -03, -04 och -10) och vår lilla kattkille i ett hus i Löberöd i Skåne. I vårt familjeföretag arbetar jag som löne- och ekonomiansvarig, och jag älskar verkligen mitt liv!

Vad/vem inspirerar dig? Snygga skisser, utmaningar och andra duktiga scrappare. Älskar att surfa runt på nätet och insupa inspiration. En annan inspirationskälla är scraptidningar och böcker som jag köper hem då och då.

Hur länge har du scrappat? Scrappade för första gången ”på riktigt” 2003-2004 någonstans. Innan dess har jag satt in foton i klippböcker, men det är först på senare år som jag börjat göra ett ”konstverk” utav layouten.

Nämn en scrappryl du inte kan leva utan? Min Fiskars Deluxe Portable Trimmer. ÄLSKAR den!!!

När scrappar du som allra bäst? När jag får sitta i lugn och ro utan att bli störd. Gärna tillsammans med inspirerande vänner!

Hur gör du för att komma ur en scrapblock? Letar upp en utmaning på nätet! Funkar varje gång!Så här har hon tolkat sin egen skiss:Och så här har vårt team gått loss på skissen!

Fia:


Lotta:


Charlotte:


Anna:


Marja:


Susanne:


Hur tolkar du skissen?

Maila ditt bidrag till [email protected] senast måndag! Glöm inte att förminska din bild till max 500 pixlars bredd.

Om du vill att vi ska länka ditt bidrag till din blogg kan du skriva din bloggadress i mailet du skickar till oss.

Happy scrapping!

/Fia ♥

------------------------------------------------------------------------------------------------------


Förresten behöver vi nya skisser att tolka! Vill du vara med och rita en skiss till vår blogg? Maila i så fall din skiss till [email protected] och märk ditt mail med "Skissbidrag". Glöm inte att förminska din bild till max 500 pixlars bredd. Skissen du skickar in får inte ha varit visad tidigare.

Om din skiss blir vald till en Veckans skiss, kommer vi be dig tolka din egen skiss, skicka en bild på dig själv samt besvara några frågor som presenteras samtidigt som skissen.
Och det spelar ingen roll om du ritat en skiss till oss förut. Alla skisser är välkomna!

Kommentarer
Postat av: Jane Larsson

WOW, vilka fina tolkningar ni gjort! Jättekul att se! Och det ska bli superkul att se läsarbidragen också! Scrappa på :)

2011-03-29 @ 08:26:17
URL: http://janesprivata.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0