Veckans Skiss - en nystart!

Vi avslöjade att det skulle ske förändringar med Veckans Skiss under våren och nu är det dags att berätta vad :)

Duktiga Johanna Alwenhede startade Veckans skiss hösten 2007. Hon startade inspirationsbloggen under den enkla devisen att skapa efter skisser. Det är över fyra år sedan och under dessa år har vi inspirerat med en mängd härliga skisser och fått se fantastiska tolkningar från er underbara läsare!

Linda har varit som med inspiratör från starten och strax därefter anslöt även Fia. Under våren 2008 tog Fia över driften av bloggen och från november samma år tillsammans med Linda. Det har varit roliga år, men nu känner vi att Veckans skiss behöver en injektion med ny energi.

Våra inspiratörer Marja och Jennie tar över stafettpinnen och vi lämnar med varm hand över den till dem. Vi vet redan nu att det kommer bli grymt och ni kommer inte vilja missa den härliga skissvår som ligger framför oss!

I samband med detta byter vi bloggplattform igen, och går tillbaka till blogspot och dessutom med en något förändrad adress. De gamla bloggarna kommer dock ligga kvar, om man vill kika tillbaka på gamla skisser och läsaralster. Hela inspirationsteamet finns kvar och kommer fortsätta tolka era skisser som vanligt!

För att markera denna nystart, firar vi med en blogcandy. Klicka på bannern nedan för att komma till den nya bloggen och för att få veta mer.

 

Till sist önskar vi er en underbar julhelg, med massor av mys, julklappar, god mat och förhoppningsvis lite scraptid :)

Stort tack för oss och happy scrapping!
Linda & Fia ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0