Tack Cilla!

Nu är det bara två dagar kvar innan deadline för vår skisstävling med DT-platser i potten går ut. På lördag är det sista dagen att skicka in sitt bidrag!


Du får vända och vrida och spegelvända, flytta objekt och justera skissen. Men det måste synas att det är skissen du utgått från.

Senast den sista juli vill vi ha din tolkning av skissen. Maila den till oss på veckansskiss@gmail.com och glöm inte att förminska din layout till 500x500 pixlar. Skiv också med din adress till din blogg om du har en.

Vi i teamet kommer att plocka ut de två layouter som vi tycker allra bäst om, och de som gjort dem kommer att erbjudas varsin plats i vårt härliga team! Så se nu till att scrappa loss till min skiss och maila oss så att vi får se. Kanske är det just du som får vara med i teamet!

----------------------------------------------------------

Duktiga Cilla som varit med oss och inspirerat under lång tid har bestämt sig för att lämna teamet. Det gör hon dock inte utan att lämna en rejäl dos inspiration i form av två layouter tolkade efter tävlingsskissen :) Ett stort tack för ditt engagemang Cilla, vi hoppas få se dig bland läsaralster framöver!

Happy scrapping!

/Linda

Kommentarer
Postat av: Malin/malwa

Tänkte bara undra när ni drar igång med nya skisser? :)

2010-08-05 @ 12:24:06
URL: http://scrapsofmalwa.blospot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0