Lite nytt om läsaralster

Vi på Veckans Skiss har bestämt oss för att ändra förfarandet för vilka bidrag som visas i bloggen varje torsdag.

Innan har vi i teamet röstat fram de fyra som vi gillar bäst och visat dem. Vi har dessutom, bland dessa fyra, röstat fram ett bidrag som blivit "Veckans Val". Detta har gjort att vi röstar efter den stil vi gillar bäst, och vi har upplevt att det  ofta är samma personer som visas i bloggen. Detta tycker vi är lite tråkigt för det är flera som aldrig blir visade.

Så från och med nu kommer vi i teamet att rösta fram ett bidrag som vi tycker extra mycket om och det kommer vi att kalla för Veckans Val. Sen kommer vi att lotta fram ytterligare tre bidrag som vi visar i bloggen. Detta för att det ska bli lite mer mångfald och för att ge alla chansen att bli visade.

Vill ni att vi ska länka era bidrag till er blogg så bifoga bloggadressen i mailet när ni skickar in läsaralster till oss.

/Fia, Linda och resten av DT-tjejerna

Kommentarer
Postat av: Malin/malwa

Kul att ni byter approach när det gäller vilka som visas upp. :)En fundering om länkningen... Kan ni inte lista länkar även till de som angett dessa, men inte kommit med i urvalet? Så får vi kanske se andra versioner av skisstolkningar också, fast man då måste klicka sig runt lite mer (och kanske upptäcka nya bloggar/sidor att beöka lite oftare).

2010-01-21 @ 19:48:09
URL: http://scrapsofmalwa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0