Veckans skiss - vecka 22

Aldrig tröttnar ni väl på våra skisser?? :) Vi har ju redan igång en skiss den här veckan, men idag är det tisdag och som vanligt  är det dags för en ny veckoskiss.

Denna vecka blir det en specialare med tanke på vår DT-träff vi hade i förra veckan. Teamet har nämligen blivit sponsrade med ett härligt pappers- och dekorationskit som vi har scrappat med. Ett stort tack säger vi till Arkivet som gjort detta möjligt!


Susanne H har ritat skissen som ser ut så här:Det kit vi fick att skapa med bestod av papper från Crate Paper i serierna Lillian Collection och Little Sprout, cardstock samt Core´dinations Cardstock (cardstock med färgad kärna). Dekorationerna bestod av Crate Lillian Collection Glitter Borders, Crate Lillian Collection Glitter Diecuts samt bokstäver Luxe Stoney Island Alphabet från Maya Road Sheer Collection.

Susanne H:


Camilla E:


Anna/Annyt:


Kate/K8an:


Linda/Gulligullan:


Cilla:


Sophia/Fialia:


Jennie/Simmat:


Visst är det fantastiskt att se hur varierade layouter man kan skapa utifrån och ett och samma papperskit?

Nu vill vi såklart se hur ni tolkar du skissen! Givetvis med vilka papper ni vill :) Maila in din tolkning till veckansskiss@gmail.com senast nästa måndag så kanske det är din layout som visas här i bloggen nästa torsdag.

Happy scrapping!

Linda

Kommentarer
Postat av: Tarja

Åh, så mycket fint ni har gjort med materialet!!! Tusen tack för detta//Tarja på Arkivet

2009-05-26 @ 15:28:03
URL: http://arkivet.blogg.se/
Postat av: Vibeke

Flotte bidrag fra dere i DT:)

Jeg har mailet inn min:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0