Veckans skiss - vecka 29

Så var det tisdag igen, efter den här veckan kommer Veckans skiss att ta några veckors semester för att riktigt njuta av sommaren och skaffa en massa inspiration i form av upplevelser och framför allt nya härliga foton. Vi kommer tillbaka igen med nya inspirerande skisser vecka 35.

Men först har vi en skiss att tolka, och den här veckan är det Lotta/grodyngel som har ritat en härligt inspirerande skiss!Namn/nick:
Lotta

Hemsida/blogg:
http://grodyngel.blogg.se

Korta fakta om dig: 34-årig två barnsmamma, gift med Aleks. Jobbar som förskollärare i vanliga fall, men är just nu mammaledig.

Vad/vem inspirerar dig? Jobbar gärna efter skisser, antingen egna som jag ritat eller andras skisser.

Hur länge har du scrappat? Sen 2003.

Nämn en scrappryl du inte kan leva utan? Silhouetten.

När scrappar du som allra bäst?
När alla andra i huset sover.

Hur gör du för att komma ur en scrapblock? Surfar runt på andras sidor eller tittar i tidningar eller så lägger jag sakerna åt sidan och hittar på något annat tills blocken släpper.

Här kommer Lottas fina skiss:Och så här har Lotta själv tolkat den:Vi i teamet har såklart tolkat skissen också!

Kate/K8an:


Susanne H:


Sophia/Fialia:


Linda/Gulligullan:


Jennie/Simmat:


Karin


Camilla E:


Anna/Annyt:


Eftersom vi tar en semesterpaus nu så kommer vi välja ut fyra läsaralster som vi visar upp torsdag vecka 35, men det är som vanligt fritt fram att visa upp er layout i er egen blogg. Skicka din tolkning till [email protected] senast måndag den 24 aug. Ni har med andra ord lååång tid på er :) Glöm inte att förminska din bild till max 500x500 pixlar.

Happy scrapping!

Linda

Kommentarer
Postat av: Karin

Ahh, så många fina tolkningar ni gjort av Lottas skiss. Med så lång tid ska man väl hinna med en tolkning trots sommar, sol och semester! Ha en riktigt skön sommar!

2009-07-15 @ 17:27:56
URL: http://kajsaloppan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0