Veckans skiss - vecka 50

Ny vecka och dags för en ny skiss! Detta är sista skissen för i år, då vi tar ett litet juluppehåll. Vi kommer dock tillbaka i vecka 2 igen med nya fräscha skisser. Det innebär att ni kommer ha hela julhelgen på er att scrappa denna veckans skiss, sista dag för inlämning blir måndagen den 11 januari. Kanske får vi se en massa härliga tolkningar med era julfoton? :)

Då är det dags att presentera skissmakaren för den här veckan och det är duktiga Carolina som vi tidigare haft äran att scrappa efter.Namn/nick: Carolina/C

Hemsida/blogg:
http://hemmaiminvra.blogspot.com/

Korta fakta om dig: Gift stockholmare med en dotter på 3½ år. Tog läkarexamen i juni och har tagit mitt första steg ut i arbetslivet. Älskar att scrappa :0), men är även intresserad av heminredning. Ett annat intresse är att läsa och då främst deckare.

Vad/vem inspirerar dig?
Jag inspireras mest av skisser, men även av heminredning (främst i form av olika färgkombinationer).

Hur länge har du scrappat? Började läsa scrapbloggar och köpte mina första scrapprylar hösten -05, men började inte på allvar göra layouter förrän sommaren/hösten -06.

Nämn en scrappryl du inte kan leva utan? Vit cardstock.

När scrappar du som allra bäst?
När jag har köpt eller fått nya scrapsaker.

Hur gör du för att komma ur en scrapblock? Låter grejerna ligga tills ny lust/inspiration infinner sig. Brukar dock inte vara något större problem.
Carolinas fina tolkning:


Teamets layouter kommer härnäst.

Linda/Gulligullan:


Jennie/Simmat:


Kate/K8an:


Susanne H:


Sophia/Fialia:


Vi hoppas du också vill tolka skissen! Maila ditt bidrag till veckansskiss@gmail.com senast måndagen den 11 januari. Glöm inte att förminska din bild till max 500x500 pixlar.

Om du vill att vi ska länka ditt bidrag till din blogg kan du skriva din bloggadress i mailet du skickar till oss.

Happy scrapping och en riktigt GOD JUL!!

/Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0