Tack!

Stort tack för alla era kommentarer! Det känns jätteroligt se att så många tycker om vår blogg och blir inspirerade av våra skisser. Det är ju faktiskt därför Veckans Skiss finns till, för att inspirera :)

Det är bråda tider just nu och dessutom gör mörkret sitt till. Vi tror vi alla är behöver lite julledighet. för att ladda batterierna och inspirationen, så vi kan scrappa loss med vårens alla kommande skisser!

Flera har uttryckt önskemål att vi skall länka till de läsare vars alster vi visar upp i bloggen, och självklart skall vi tillgodose det! Så om du vill att vi ska länka ditt bidrag till din blogg kan du skriva din bloggadress i mailet du skickar till oss.

Till sist vill vi berätta att Vibeke tyvärr har valt att lämna vårt inspirationsteam, då hennes tid inte riktigt räckte till för både heltidsjobb och flera DT-uppdrag. Vi riktar ett varmt tack till Vibeke för den tid hon var med i teamet och den inspiration hon spred. Vi hoppas få njuta av dina layouter i form av läsaralster i fortsättningen!

Imorgon är det dags för en ny skiss igen, håll utkik!

/Linda & Fia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0