Läsaralster vecka 48

Återigen har vi en vecka med för få läsarbidrag. Vi vet inte vad det beror på. Är det inte lika roliga skisser längre? Är det inte lika kul att bli visad på bloggen? Kan ni inte skriva en kommentar här så vi vet om det finns något vi kan ändra på?

Så länge visar vi de tre fina bidrag vi fått in den här veckan.

Aase:


Charlotta:


Ann-Louise Blomsth :


------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den här veckan scrappar vi efter Carinas snygga skiss:


Kom igen nu och scrappa efter den du med. Vi vill jättegärna se vad just du hittar på med den, så glöm inte att skicka in den till
veckansskiss@gmail.com senast måndag. Förminska din bild till max 500x500 pixlar. Om du vill att vi ska länka till din blogg om vi visar din layout, så bifoga din bloggadress i mailet.

Happy scrapping!

/Fia

Kommentarer
Postat av: Karin S Gördén

det är INTE för tråkiga skisser! Det är bara att jag iaf inte fått till en enda LO sen före semestern...Pysslar andra saker just nu. Har dragit ut er och andra skisser flera gånger men får inte till det just nu... men jag återkommer så fort jag kommer igång igen så våga inte lägga ner! ;-)

hälsn Karin SG

2009-12-03 @ 07:20:14
Postat av: Tessalonika

Skisserna är verkligen INTE tråkiga, men det är så mkt annat just nu så det är svårt att hinna med.

//Tessalonika

2009-12-03 @ 09:12:23
URL: http://tessanskortpyssel.blogspot.com
Postat av: Reija

Jag hinner inte heller skapa i den takt jag önskar just nu. Jag kollar alltid vad ni hittat på och inspireras mycket av skisserna. Jag tycker personligen det är roligare att länka till sitt bidrag än att maila det. På så sätt kan man ju se hur andra gjort istället för bara få se de fyra som väljs ut varje vecka. Men det är nog en smaksak så skapa på tjejerna!

2009-12-03 @ 10:29:44
URL: http://reijapysslar.blogspot.com
Postat av: Lilo

Tidsbrist är mitt problem. Och ork. Fick jag scrappa på arbetstid skulle det vara väldigt bra. ;) Men jag hoppas ni inte ger upp än! Och kanske är det en idé att få länka bidraget och så kan ni ändå välja några att visa? Då har man fler att gå runt till och kika hur de skapat efter er skiss.

2009-12-03 @ 10:41:00
URL: http://liloscrap.blogspot.com
Postat av: Karin

Absolut inget fel på skisserna!! För min del räcker tiden inte till just nu. Kanske är det så att många har fullt upp nu i adventstider??? Hoppas ni håller ut för jag skulle sakna er!

Kram

2009-12-03 @ 20:11:57
URL: http://kajsaloppan.blogspot.com
Postat av: mikaela

samma här, brist på scrapping tid!! Återkommer såklart så fort det finns tid och ork:)

2009-12-03 @ 21:34:42
URL: http://mycreativeminds.blogspot.com
Postat av: Ni

HejJag vill verkligen ha kvar er. Är inne och tittar varje vecka både på skiss-släpp och veckans lo. Tycker att det är en jättebra blog. Har precis fått mitt andra barn så här blir det inte så mycket tid över till att scrappa tyvärr.

2009-12-04 @ 12:23:38
URL: http://helenesscrapbooking.blogspot.com/
Postat av: Marja/Miss MuffinM

Ni är jättebra, det handlar nog bara om tid tror jag! Hösten o vintern kräver så mkt av oss människor! Ska försöka få iväg en Lo denna veckan!!

2009-12-04 @ 16:45:43
URL: http://www.hundfokus.com/missmuffin
Postat av: Sara

Håller med övriga! Tidsbrist just nu! Skisserna är lika fina som vanligt och varje vecka tänker jag att jag ska scrappa dem, men det är lite mycket annat just nu.Att få sin LO visad här känns lika lockande som vanligt, och skisserna är jätteinspirerande. Kanske dags för ett juluppehåll? :-)

2009-12-05 @ 06:32:55
URL: http://www.lillasara.se
Postat av: Lilo

Nä.... Inte juluppehåll! ;) Såg den kommentaren ovan. Jag hoppas ju få mer scraptid när det är jul och lite ledigt! =) Kanske en julskiss då??

2009-12-05 @ 09:49:47
URL: http://liloscrap.blogspot.com
Postat av: Sandra

Precis lika härliga skisser som vanligt, det är bara tiden som fattats! Men den här veckan så tog jag mig tid. :-)

/Sandra

2009-12-05 @ 22:51:48
URL: http://smamirakel.blogg.se/
Postat av: monica

Älskar den här sidan och all inspiration man får här så jag hoppas verkligen ni fortsätter! Tidsbrist är väl det stora problemet just nu...

2009-12-06 @ 17:37:01
URL: http://leamon.blogg.se/
Postat av: Malin/malwa

Säger som alla andra: nej, det beror inte på tråkiga skisser utan brist på tid och ork!Och så håller jag med Lilo - kanske ni kan köra med att man ska länka och så väljer ni ut några att visa för "extra uppmärksamhet"?

2009-12-06 @ 22:06:14
URL: http://scrapsofmalwa.blogspot.com
Postat av: Carina

kul att se andras alster. :)------------------------------

Nu är det inte långt kvar till jul. För många är det nedräkning som pågår för fullt i samband med julpyssel, bakning, paketinhandling, med mera. Så varför inte ha lite kul med en frågestund?Jag kommer presentera på min blogg en julfråga per dag till och med självaste julafton. Lite av en adventskalender kan man säga. Nästa dag anger jag svaret.Länk: http://inha.blogg.se/2009/december/julfraga-1.html

2009-12-06 @ 22:38:38
URL: http://inha.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Veckan skiss är en av mina favoritsidor! Jag tycker skisserna är jätteroliga och drar alltid ut skissen varje vecka i hopp om att hinna göra den. Så blir det ju inte alltid då tiden inte räcker till men de sista veckorna har jag faktiskt lyckats med det! :)

Hoppas verkligen ni fortsätter och nu skall jag sätta igång med en LO efter veckans senaste skiss!

Det är ju visserligen ingen panik, har ju ända till januari på mig :)

2009-12-08 @ 10:34:15
URL: http://www.alab-snorochglamour.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0