Veckans skiss - vecka 42

Denna vecka bjuder vi på en skiss ända från Nya Zeeland, signerad Annelie Maddock! Jätteroligt tycker vi :)Namn/nick: Annelie Maddock

Hemsida/blogg: http://swewi.wordpress.com/

Korta fakta om dig: Jag är en scrapgalen före detta musiker som bor på Nya Zeeland sen 8 år tillbaks. Mamma till Tova och Elsa, och fru till Kelly som är mycket förstående när det gäller mitt behov att vara kreativ (och som snällt låter mig handla scrapsaker...).

Vad/vem inspirerar dig? Det kan vara ett foto, en produkt, eller något som någon av mina döttrar säger eller gör. Det finns så otroligt många scrappare som inspirerar. Några som jag alltid kommer tillbaks till är AnnaB (http://annab.blogg.se), Vibeke (http://vibekescrapperogskryter.blogspot.com) och Piradee (http://piradee.blogspot.com/).

Hur länge har du scrappat: Har alltid hållit på med mina fotoalbum, som så många andra, men började på riktigt 2006, och har varit fast sedan dess! Nu måste jag skapa varje dag för att må bra!

Nämn en scrappryl du inte kan leva utan? Bara en?!?! Måste nog bli saxen då!

När scrappar du som allra bäst? När jag egentligen inte har tid...

Hur gör du för att komma ur en scrapblock? Surfar på nätet, det finns så otroligt mycket inspiration i cyberrymden. Oftast brukar en skiss eller scraplift sparka igång lusten igen!


Här har vi då Annelies toksnygga skiss!Och så klart hennes underbara tolkning!Slutligen har vi teamets tolkningar.

Susanne:


Marja:


Charlotte:


Lotta:


Linda:


Hur tolkar du skissen?

Maila ditt bidrag till veckansskiss@gmail.com senast måndag! Glöm inte att förminska din bild till max 500 pixlars bredd.

Om du vill att vi ska länka ditt bidrag till din blogg kan du skriva din bloggadress i mailet du skickar till oss.

Happy scrapping!

/LindaKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0